IMG_7445
IMG_7427
IMG_9754
IMG_0102
IMG_9768
ab73e3e1a7fac2e82b6e25a55fae6061.jpg
IMG_9929
IMG_7568
IMG_7599
c2abdb1052cbe5ce36f515154e73537f.jpg
fullsizeoutput_11d1
IMG_7345
IMG_7639
72173b0bee7ddb3ba4fc9c6836ced924.jpg
fullsizeoutput_11d2
IMG_7636
68c64fe3eb8060b0418b1332d5cdc458.jpg
IMG_9974
IMG_7490
fullsizeoutput_11d6
a073946984dde328cc404bd69557192a.jpg
IMG_7628
IMG_0407
fullsizeoutput_11d4
IMG_7493
ad7d0c6b4e997686043eb57223c0c5ca.jpg

  • Korte intense beleving van land & zee (op reservering)

    Met de lunch kunt u woensdag t/m zondag in korte tijd toch genieten van prachtige smaken in hedendaagse combinaties waarbij wij er het liefst voor kiezen om fris, licht en vooral met vis te koken.
    Onze business lunch menu bestaat uit 2 gangen en koffie servies en bedraagt € 29,50. Het streven is dan ook dat de gast binnen anderhalf uur weer klaar is.
    Uitreraard kunt u ook een langere lunch genieten, hiervoor gelden de prijzen van ons huidige degustatie menu.
  • Intense beleving van land & zee

    Het chef’s menu is een culinaire beleving welke zorgvuldig is samengesteld door chef kok Mark de Korte. In dit menu werken wij met mooie seizoensgebonden producten, in zowel moderne als klassieke combinaties.

    In onze keuken ligt het accent op de smaak, kleur, geur en emotie van wat het seizoen te bieden heeft, om onze gasten een rijke beleving mee te kunnen geven.

    monkfish ceviche
    mango, koriander, avocado
    Greetings from Sicily
    garnaal, pistache, rozen, bloedsinaasappel
    Sorrento lemon
    Acquerello risotto (1 jaar gerijpt), Sorrento citroen
    Ribstuk & vongole
    zeekraal, dille, oud brood
    Ibérico pork
    sinaasappel, klaverzuring, eigen jus
    Tallegio in hooi
    Wilde perzik, kippenlever, gebrande uitjes
    " Schwarzwälder Kirsch "
    Amedei chocolade, kriekenbier, meringue

    3 gangen, € 39,50
    Bijpassend wijnarrangement, € 21,00
    4 gangen, € 48,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 27,00
    5 gangen, € 56,50
    Bijpassend wijnarrangement, € 33,00
    6 gangen, € 64,50
    Bijpassend wijnarrangement, € 39,00
    7 gangen, € 72,50
    Bijpassend wijnarrangement, € 45,00
  • Dit zijn gerechten die naar behoefte van onze gasten er altijd zijn of wanneer het seizoen zich ervoor leent weer terugkeren


    Steak tartaar
    Grof gesneden black Angus vlees met diverse zilte, zure en aardse groentjes en plantjes€ 19,50
    Coquille st Jacques
    (Van 31 okt tm 1 mei) Acquerello risotto, Amedei chocolade, verse wasabi wortel€ 19,50
    terrine foie gras (BIO)
    De klassieke eendenlever terrine met een prachtige balans van fris zure smaken, aardse smaken en zoetere smaken€ 23,50
    Gillardeau oesters nr 3
    Cru (mits voorradig)€ 3,75 (per stuk)
    Gillardeau oesters nr 3
    Met citroen, plantjes en bloemetjes (mits voorradig)€ 5,50 (per stuk)
    Gillardeau oesters nr 3
    Gepocheerd in champagne, foie gras, champagne schuim (mits voorradig)€ 6,00 (per stuk)

     












    Wildvangst van Urk
    Een prachtig stuk vis uit de Noordzee wat het gehele jaar door wisselt. Zijn garnituren zijn afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft€ 29,50
    Geroosterd ribstuk
    La ratte aardappel, sauce Béarnaise, tuinboontjes en doperwten€ 34,50
    Saint Honoré
    (januari tm maart) Een signature dessert bestaande uit twee verschillende desserts. Het klassieke taartje volgens onze eigen inspiratie en een champagne dessert van fris zure tonen om het krachtige karamel dessert te balanceren€ 16,50
    Selectie kazen
    5 soorten kaas, diverse compote's, krokant brood€ 16,50