IMG_9301
IMG_7568
IMG_1754
IMG_1489
IMG_1706
IMG_9929
72173b0bee7ddb3ba4fc9c6836ced924.jpg
fullsizeoutput_340f
IMG_9334
IMG_1464
IMG_7427
c2abdb1052cbe5ce36f515154e73537f.jpg
IMG_0102
IMG_9310
IMG_7445
IMG_1734

  • Korte intense Mediterrane beleving

    Met de lunch kunt u woensdag t/m zondag in korte tijd toch genieten van prachtige smaken in hedendaagse combinaties waarbij wij er het liefst voor kiezen om fris, licht en vooral met vis te koken.
    Onze business lunch menu bestaat uit 2 gangen en bedraagt € 34,00. Het streven is dan ook dat de gast binnen anderhalf uur weer klaar is.
    Uitreraard kunt u ook een langere lunch genieten, hiervoor gelden de prijzen van ons huidige degustatie menu.
  • Intense Mediterrane beleving

    Het chef’s menu is een culinaire beleving welke zorgvuldig is samengesteld door chef kok Mark de Korte. In dit menu werken wij met mooie seizoensgebonden producten, in zowel moderne als klassieke combinaties.

    In onze keuken ligt het accent op de smaak, kleur, geur en emotie van wat het seizoen te bieden heeft, om onze gasten een rijke beleving mee te kunnen geven.

    Scampi crudi
    Langoustine, del mar, bloedsinaasappel
    Capesante
    St. Jacques, scheermes, topinambur
    Lobster risotto
    Kreeft, bisque, Acquerello rijst
    Fagiano
    Aardappel, hazelnoot, foie gras
    Oh deer...
    Hertenrugfilet, rozen, macadamia
    Mont-Blanc
    Black truffle, Parmigiano, kastanje
    Yuzu explosion
    幸福

    3 gangen, € 44,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 24,00
    4 gangen, € 52,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 32,00
    5 gangen, € 60,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 40,00
    6 gangen, € 68,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 48,00
    7 gangen, € 76,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 56,00
  • Dit zijn gerechten die naar behoefte van onze gasten er altijd zijn of wanneer het seizoen zich ervoor leent weer terugkeren


    Steak tartare " 2018 "
    The One and Only.€ 24,00
    Risotto al Barolo
    Acquerello risotto ( 1 jaar gerijpt), Barolo " Bussia "€ 21,00
    terrine foie gras
    De klassieke eendenlever terrine met een prachtige balans van fris zure smaken, aardse smaken en zoetere smaken€ 26,00
    Gillardeau oester nr. 4
    Cru (mits voorradig)€ 4,75 (per stuk)
    Gillardeau oester nr. 4
    Met citroen, plantjes en bloemetjes (mits voorradig)€ 5,75 (per stuk)
    Gillardeau oester nr. 4
    Gepocheerd in champagne, foie gras, champagne schuim (mits voorradig)€ 8,75 (per stuk)

     












    Wildvangst van Urk
    Een prachtig stuk vis uit de Noordzee wat het gehele jaar door wisselt. Zijn garnituren zijn afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft€ 34,00
    Geroosterd ribstuk
    Garnituren zijn afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft.€ 41,00
    Signature " Tiramisu "
    Koffie, Marsala, chocolade, koek€ 17,00
    Selectie kazen
    5 soorten kaas, diverse compote's, krokant brood€ 17,00