IMG_7445
72173b0bee7ddb3ba4fc9c6836ced924.jpg
IMG_9929
IMG_9768
IMG_7639
IMG_0407
IMG_7493
a073946984dde328cc404bd69557192a.jpg
IMG_0102
IMG_7427
fullsizeoutput_11d4
IMG_7490
IMG_7599
IMG_7568
IMG_7636
68c64fe3eb8060b0418b1332d5cdc458.jpg
IMG_7628
IMG_9754
fullsizeoutput_11d1
IMG_9974
ab73e3e1a7fac2e82b6e25a55fae6061.jpg
c2abdb1052cbe5ce36f515154e73537f.jpg
ad7d0c6b4e997686043eb57223c0c5ca.jpg
fullsizeoutput_11d2
IMG_7345
fullsizeoutput_11d6

  • Korte intense beleving van land & zee (op reservering)

    Met de lunch kunt u woensdag t/m zondag in korte tijd toch genieten van prachtige smaken in hedendaagse combinaties waarbij wij er het liefst voor kiezen om fris, licht en vooral met vis te koken.
    Onze business lunch menu bestaat uit 2 gangen en koffie servies en bedraagt € 29,50. Het streven is dan ook dat de gast binnen anderhalf uur weer klaar is.
    Uitreraard kunt u ook een langere lunch genieten, hiervoor gelden de prijzen van ons huidige degustatie menu.
  • Intense beleving van land & zee

    Het chef’s menu is een culinaire beleving welke zorgvuldig is samengesteld door chef kok Mark de Korte. In dit menu werken wij met mooie seizoensgebonden producten, in zowel moderne als klassieke combinaties.

    In onze keuken ligt het accent op de smaak, kleur, geur en emotie van wat het seizoen te bieden heeft, om onze gasten een rijke beleving mee te kunnen geven.

    Mediterranean winter
    Groene olijf, aardappel, Comté
    Steak tartare " 2018 "
    The One and Only.
    Signature Coquille St. Jacques
    Acquerello risotto (1 jaar gerijpt), verse wasabi, Amedei chocolade
    Black Truffle
    Zwarte wintertruffel uit Norcia, Parmigiano reggiano ( 30 mnd.), foie gras
    Oh deer..
    pastinaak, pistache, rode biet
    Monte Enebro
    Vijg, bergplantjes, oud brood
    Chocolate " 2017 "
    Diverse chocolade soorten rondom de evenaar, diverse cacao percentages, diverse smaken.

    3 gangen, € 42,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 24,00
    4 gangen, € 50,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 32,00
    5 gangen, € 58,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 40,00
    6 gangen, € 66,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 48,00
    7 gangen, € 74,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 56,00
  • Dit zijn gerechten die naar behoefte van onze gasten er altijd zijn of wanneer het seizoen zich ervoor leent weer terugkeren


    Steak tartare " 2018 "
    The One and Only.€ 22,50
    Coquille st Jacques
    (Van 31 okt tm 1 mei) Acquerello risotto, Amedei chocolade, verse wasabi € 19,50
    terrine foie gras (BIO)
    De klassieke eendenlever terrine met een prachtige balans van fris zure smaken, aardse smaken en zoetere smaken€ 24,50
    Gillardeau oester nr. 4
    Cru (mits voorradig)€ 4,50 (per stuk)
    Gillardeau oester nr. 4
    Met citroen, plantjes en bloemetjes (mits voorradig)€ 5,50 (per stuk)
    Gillardeau oester nr. 4
    Gepocheerd in champagne, foie gras, champagne schuim (mits voorradig)€ 8,50 (per stuk)

     












    Wildvangst van Urk
    Een prachtig stuk vis uit de Noordzee wat het gehele jaar door wisselt. Zijn garnituren zijn afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft€ 32,50
    Geroosterd ribstuk
    Garnituren zijn afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft.€ 39,50
    Chocolate " 2017 "
    Diverse chocolade soorten rondom de evenaar, diverse cacao percentages, diverse smaken.€ 16,50
    Selectie kazen
    5 soorten kaas, diverse compote's, krokant brood€ 16,50