IMG_9301
IMG_0102
IMG_9310
fullsizeoutput_11d6
IMG_7568
IMG_9360
IMG_9974
72173b0bee7ddb3ba4fc9c6836ced924.jpg
c2abdb1052cbe5ce36f515154e73537f.jpg
IMG_9334
IMG_9929
IMG_9319
IMG_7427
IMG_9344
IMG_7445
IMG_9300
a073946984dde328cc404bd69557192a.jpg
IMG_7639
IMG_7599

  • Korte intense Mediterrane beleving

    Met de lunch kunt u woensdag t/m zondag in korte tijd toch genieten van prachtige smaken in hedendaagse combinaties waarbij wij er het liefst voor kiezen om fris, licht en vooral met vis te koken.
    Onze business lunch menu bestaat uit 2 gangen en bedraagt € 33,00. Het streven is dan ook dat de gast binnen anderhalf uur weer klaar is.
    Uitreraard kunt u ook een langere lunch genieten, hiervoor gelden de prijzen van ons huidige degustatie menu.
  • Intense Mediterrane beleving

    Het chef’s menu is een culinaire beleving welke zorgvuldig is samengesteld door chef kok Mark de Korte. In dit menu werken wij met mooie seizoensgebonden producten, in zowel moderne als klassieke combinaties.

    In onze keuken ligt het accent op de smaak, kleur, geur en emotie van wat het seizoen te bieden heeft, om onze gasten een rijke beleving mee te kunnen geven.

    " Summer breeze from Greece "
    tzatziki, boontjes, makreel
    La porta perfetta
    Yellowfin tonijn, gamba, bergamot
    Risotto a " Portici "
    Acquerello risotto (1 jaar gerijpt), gillardeau, verveine, vermouth
    Little red fish swimming in his soup
    Rode mul, zwarte olijf, sinaasappel
    Dark purple summer
    Dry-aged rib roast, biet, blauwe bes, Barbaresco
    Sour sexy cherry
    Foie gras, fignola kersen, ricotta
    Amore rosso
    framboos, bosaardbei, perzik

    3 gangen, € 42,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 24,00
    4 gangen, € 50,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 32,00
    5 gangen, € 58,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 40,00
    6 gangen, € 66,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 48,00
    7 gangen, € 74,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 56,00
  • Dit zijn gerechten die naar behoefte van onze gasten er altijd zijn of wanneer het seizoen zich ervoor leent weer terugkeren


    Steak tartare " 2018 "
    The One and Only.€ 22,50
    Risotto a " Portici "
    Acquerello risotto ( 1 jaar gerijpt), gillardeau, verveine, vermouth€ 19,50
    terrine foie gras (BIO)
    De klassieke eendenlever terrine met een prachtige balans van fris zure smaken, aardse smaken en zoetere smaken€ 24,50
    Gillardeau oester nr. 4
    Cru (mits voorradig)€ 4,50 (per stuk)
    Gillardeau oester nr. 4
    Met citroen, plantjes en bloemetjes (mits voorradig)€ 5,50 (per stuk)
    Gillardeau oester nr. 4
    Gepocheerd in champagne, foie gras, champagne schuim (mits voorradig)€ 8,50 (per stuk)

     












    Wildvangst van Urk
    Een prachtig stuk vis uit de Noordzee wat het gehele jaar door wisselt. Zijn garnituren zijn afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft€ 32,50
    Geroosterd ribstuk
    Garnituren zijn afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft.€ 39,50
    Amore rosso
    Framboos, bosaardbei, perzik€ 16,50
    Selectie kazen
    5 soorten kaas, diverse compote's, krokant brood€ 16,50