IMG_9301
IMG_7445
IMG_0102
IMG_7427
IMG_7568
72173b0bee7ddb3ba4fc9c6836ced924.jpg
IMG_1734
IMG_9334
IMG_1706
IMG_9310
IMG_1754
IMG_9929
IMG_1464
c2abdb1052cbe5ce36f515154e73537f.jpg
fullsizeoutput_340f
IMG_1489

  • Korte intense Mediterrane beleving

    Met de lunch kunt u woensdag t/m zondag in korte tijd toch genieten van prachtige smaken in hedendaagse combinaties waarbij wij er het liefst voor kiezen om fris, licht en vooral met vis te koken.
    Onze business lunch menu bestaat uit 2 gangen en bedraagt € 34,00. Het streven is dan ook dat de gast binnen anderhalf uur weer klaar is.
    Uitreraard kunt u ook een langere lunch genieten, hiervoor gelden de prijzen van ons huidige degustatie menu.

    Zondag 3 maart starten we met de eerste Sunday Live ! lunch. 

    Deze gezellige middag geniet u van een  3 tot 7 gangen lunch, onder het genot van een spetterend muzikaal optreden van TimeMaud.

    TimeMaud is een zwoele, aantrekkelijke en vooral gezellige coverband.  Zij zullen met veel enthousiasme en energie de lunch tot een een klein feestje maken. 

    Komt u genieten van deze muzikale middag onder het genot van een heerlijke lunch? 

    Datum: 3 maart 

    Tijd: 13.00 - 17.00 

  • Intense Mediterrane beleving

    Het chef’s menu is een culinaire beleving welke zorgvuldig is samengesteld door chef kok Mark de Korte. In dit menu werken wij met mooie seizoensgebonden producten, in zowel moderne als klassieke combinaties.

    In onze keuken ligt het accent op de smaak, kleur, geur en emotie van wat het seizoen te bieden heeft, om onze gasten een rijke beleving mee te kunnen geven.

    Salty sea memories in an orange field
    Dorade, ansjovis, sinaasappel, olijf
    " Big in Japan "
    Nigiri, sushi roll, mountain water
    Marque Signature Risotto
    Coquille St. Jacques, Abinao chocolate 85%, verse wasabi
    The Black Pearl
    Zwarte truffel créme, zwarte thee, porcini, kabeljauw
    70 hour Scarlet blade
    geroosterde kalfssukade, zwarte wortel, rode biet, Barbaresco 2010, zwarte bes , zure kers
    Nero Imperiale
    Groene banaan, aceto balsamico, groene appel, cava reserva
    This is it honey..
    Honing, shortbread, witte chocolade, yoghurt, foie gras

    3 gangen, € 44,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 24,00
    4 gangen, € 52,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 32,00
    5 gangen, € 60,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 40,00
    6 gangen, € 68,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 48,00
    7 gangen, € 76,00
    Bijpassend wijnarrangement, € 56,00
  • Dit zijn gerechten die naar behoefte van onze gasten er altijd zijn of wanneer het seizoen zich ervoor leent weer terugkeren


    Steak tartare ( 85 gram )
    The One and Only.€ 24,00
    Saffraan risotto
    Acquerello risotto ( 1 jaar gerijpt), Saffraan, Parmigiano, zoethout, koffie€ 21,00
    Terrine foie gras
    De klassieke eendenlever terrine met een prachtige balans van fris zure smaken, aardse smaken en zoetere smaken€ 26,00
    Gillardeau oester nr. 4
    Cru (mits voorradig)€ 4,75 (per stuk)
    Gillardeau oester nr. 4
    Met citroen, plantjes en bloemetjes (mits voorradig)€ 5,75 (per stuk)
    Gillardeau oester nr. 4
    Gepocheerd in champagne, foie gras, champagne schuim (mits voorradig)€ 8,75 (per stuk)

     












    Wildvangst van Urk
    Een prachtig stuk vis uit de Noordzee wat het gehele jaar door wisselt. Zijn garnituren zijn afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft€ 34,00
    Geroosterd ribstuk van de os
    Garnituren zijn afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft.€ 41,00
    Chocolate 2019
    Diverse bereidingen van diverse chocolades rond de Evenaar, Verassend, spannend, en heerlijk€ 17,00
    Kazen van Bourgondisch Lifestyle
    5 soorten kaas, diverse compote's, huisgemaakt Griekse krentjes brood€ 17,00